etusivu:   tapahtumat

Luennot

Vuonna 2017 Tampereen seudun sukututkimusseuran esitelmätilaisuudet järjestetään keskiviikkoisin klo 18.00 Wivi Lönn-salissa, 4.kerros, Monitoimitalo 13, Satakunnankatu 13. Esitelmätilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Seuran kirjasto on Vanhan kirjastotalon remontin vuoksi suljettu vuoden 2017 ja mahdollisesti vielä myös kevään 2018.

Retket

Seura järjestää jäsenilleen retkiä. Kevään retki on yleensä pidempi ja suuntautuu usein Pirkanmaata kauemmaksi, joskus ulkomaillekin. Syksyn retki on tehty usein Tampereelle tai sen lähiympäristöön.

Kurssit

Seura on järjestänyt historiansa aikana sukututkimukseen liittyviä kursseja. Seuran hallitus ottaa mielellään vastaan ehdotuksia kurssien aiheista.

Sukututkimuspäivä

Jo vuodesta 1982 asti on joka vuosi muutamaa poikkeusta lukuunottamatta järjestetty tammikuussa Tampereen sukututkimuspäivä. Sukututkimuspäivä on yksi suurimmista vuosittaisista sukututkimusaiheisista tapahtumista Suomessa. Vuonna 2018 tammikuun sukututkimuspäivää ei järjestetä, sillä valtakunnalliset sukututkimuspäivät ovat maaliskuussa 2018 Tampereella.

Vanha kirjastotalo


Sampola